Porc chinezesc

de Brindusa in Porc, 6 Ian 2010 | 6788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc taiata cubulete mici (2-3 cm)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 cutie muguri de fasole (soia)
  • 1 cutie porumb tanar
  • 1 mana alune macadamia (sau de care aveti)
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 3 catei usturoi rasi fin
  • 2 cm ghimbir ras fin
  • 3 linguri sos soia
  • cateva picaturi sos chilli (sau sos de ardei iuti)
  • ulei pentru prajit (mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc chinezesc:

Pune un wok (sau o tigaie mare) la incalzit si adauga uleiul. Pune alunele la prajit in uleiul fierbinte pana ce devin aurii. Scoate-le.

Amesteca cubuletele de carne cu amidonul si pune-le in uleiul incins. Prajeste la foc mediu pana ce carnea este aurie si bine facuta. Scoate carnea pe o farfurie.

Scurge uleiul din tigaie, pastrand 2 linguri din el. Prajeste putin usturoiul si ghimbirul in ulei. Adauga ceapa si stir-fry 2 minute. Adauga mugurii de fasole si stir- fry 3 minute. Adauga porumbul si stir- fry 3 minute. Adauga carnea, sosul soia, sosul chilli, amesteca bine si mai gateste 2-3 minute.

Amesteca alunele si serveste cu garnitura de taietei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc